McLaren-tallilla ei ole kulunut aikaa tekniikkapomo Paddyn Lowen lähdön hyväksymiseen.

Lowen korvaajaksi nimitettiin maanantaina Tim Goss, ja vaikka kumpikaan osapuoli ei sitä ole vielä vahvistanut, kaudeksi 2014 Lowe siirtynee Lewis Hamiltonin perässä Mercedekselle. Tänä vuonna insinööri ei ottane mitään osaa McLaren-tallin päivittäiseen toimintaan, joskin hän sopimuksensa puitteissa on yhä sen palkkalistoilla.

Kilpakuljettaja Jenson Button muistuttaa McLarenin vahvuuden olevan syvyydessä. Sota ei yhtä miestä kaipaa.

– Tämä talli ei ole riippuvainen yhdestä henkilöstä, vaan koko joukkueesta. Paddyn lähtö on osa lajia. Tämä talli menestyy niin hänen kanssaan kuin ilmankin häntä, Button sanoi brittimedioissa.

McLaren-tallin hallintojohtaja Jonathan Neale puolestaan uskoo, että Lowen lähdöllä ei alkavalle kaudelle ole juuri mitään vaikutusta.

– Mitä korkeammalla organisaatiorakenteessa olet, sitä pienempi vaikutus sinulla on lyhyellä tähtäimellä. Jos juttelet liikemiesten kanssa, useimmat heistä sanovat näin. Jos poistat toimitusjohtajan, yritys toimii kuten normaalistikin.

– Olisi tyhmää sanoa, että me emme tule kaipaamaan häntä, mutta samaan aikaan me olemme organisaatio, jolla on kärjessä leveyttä ja meillä on kestävä tiimi.