Kimi Räikkönen ei ollut vielä perjantain harjoitusten ongelmien jälkeen aivan valmis heittämään kirvestä kaivoon, vaikka toisessa jaksossa ajaminen jäi vähiin.

– Me emme saaneet paljon ajoaikaa toisessa sessiossa KERS-ongelman vuoksi, mutta onneksi se tapahtui tänään ja saimme sen korjattua, Räikkönen kommentoi tallin kotisivulla.

– Tällainen ei ole ihanteellista kun yritetään löytää parhaita mahdollisia säätöjä, mutta asialle ei mahda mitään. Suzuka ei ole helpoin paikka oikeiden asetusten löytämiselle, mutta meillä on yhä huomiset harjoitukset ennen aika-ajoja.

Lotus kertoi lehdistölle, että tupla-DRS ei toiminut vieläkään sellaisella luotettavuudella, että sitä voitaisiin lupausten mukaisesta käyttää. Auto ei sinänsä vaikuta kuitenkaan olevan aivan yhtä pahasti ulapalla kuin Singaporessa.

– Auto ei tunnu kovin huonolta. Meidän on korjattava tiettyjä asioita, mutta kyse ei ole siitä, että jotain on pielessä. Meidän on vain leikattava vähän aliohjautumista, joten ei tämä mikään katastrofi ole.

– [Tupla-drs:ssä] on potentiaalia parannukseen, mutta yksi päivitys ei tule tekemään eroa pistesijoituksen ja voiton välillä. Kyse on monen asian summasta ja meillä on täällä muita osia, jotka vaikuttavat lupaavilta.

– Päivä on ollut konstikas, mutta minusta meillä on potentiaalia olla lähempänä kärkeä kuin parissa viimeisessä kisassa, joten katsotaan mitä voimme tehdä aika-ajoissa.