Felipe Massan johtama Ferrari-paraati on tehnyt maailmanennätyksen Silverstonen radalla Englannissa. 964 auton rykelmä on suurin Ferrari-paraati koskaan ja lyö isolla marginaalilla aiemman ennätyksen, joka oli 490 autoa, kertoo F1-sarjan kotisivu.

– Todella unohtumaton kokemus. Minulle on suuri kunnia olla täällä niin erityisessä tapahtumassa. Yhdelle radalle on tuotu samaan aikaan niin paljon autoja, mikä on mahdollistanut Mustan Orin faneille ennenkuulumattoman spektaakkelin, Massa kehui.

Ferrareita tuotiin Silverstoneen sekä eri puolilta Iso-Britanniaa että jopa sen ulkopuolelta. Kyseessä oli hyväntekeväisyystempaus, jossa yhtiö lahjoitti £5 jokaista Ferraria kohden brittiläiselle autoteollisuuden työntekijöitä ja heidän perheitään tukevalle järjestölle.

Guinness World Records tullee vahvistamaan ennätyksen virallisesti tällä viikolla.