Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner uskoo, että vasta kauden toisen voittonsa Singaporessa ottanut Sebastian Vettel on tällä hetkellä elämänsä kunnossa radalla. Kun kautta on jäljellä vielä kuusi osakilpailua, Horner näkee Ferrarin kovimpana vastustajana mestaruustaistossa.

– Sebillä on nyt kokemus etunaan. Hän ei ole ikinä antanut periksi, vaikka hän on kohdannut vastoinkäymisiä. En ole ikinä nähnyt häntä yhtä keskittyneenä GP:n alla kuin Singaporessa. Hän suoritti erittäin vakuuttavan kisan, Horner sanoi Autosportin mukaan.

Tunnetusti vuonna 2010 saksalainen oli vielä viimeisessä kisassa täysin altavastaajana pistetaulukossa, mutta nappasi tittelin nimiinsä kaikesta huolimatta Fernando Alonson nenän edestä.

Horner uskoo, että samanlainen draama on enemmän kuin mahdollista myös tänä vuonna, mutta myöntää, että Ferrarin luotettavuus on ollut tällä kaudella uskomaton.

– Vuonna 2010 Seb oli 25 pistettä jäljessä kun kautta oli kaksi kisaa jäljellä, mikä osoittaa, että kaikki on mahdollista kenelle tahansa [kuudesta kärkikuljettajasta].

– Mestaruustaisto on täysin avoin, mutta on ärsyttävää, että Fernando aina vain ilmestyy podiumille kisan lopussa.

– Me jatkamme painamista, mutta meidän täytyy napsia pisteitä Fernandolta – ja se tarkoittaa, että meidän on saatava enemmän autoja meidän ja hänen väliinsä, tallipomo summaa.