Felipe Massa kertoo, että viimeisten kisojen parantuneet otteet eivät vielä tarkoita, että jatkosopimus Ferrarin kanssa olisi taskussa. Brasilialaiskuljettaja kuitenkin myöntää, että ei siitä haittaakaan ole ollut.

– Uutisia ei ole vielä. Tietenkin [viimeaikaiset] tulokset auttavat vähän, mutta pitää jatkaa puristamista hyvien kisojen saamiseksi, Massa sanoi tallin videohaastattelussa.

– Toivottavasti kovin pitkään ei enää kulu ennen kuin meillä on uutisia tulevaisuudestani. Keskitytään siis kulkemaan nykyiseen suuntaan.

Brasilialaiskuljettaja toteaa, että epävarmuus jatkosta ei paina, sillä ratin takana aikaa ei ole sellaisista asioista huolestumiseen.

– Kilpaillessani en keskity tulevaisuuteeni, koska joudun keskittymään niin moneen asiaan itse työssäni. Tulevaisuutta ei ajattele, eikä sitä tarvitsekaan ajatella.

– Ehkä jos esimerkiksi yrittää jotain hyvin aggressiivista ja on ottamassa isoa riskiä, saattaa olla hyvä miettiä, että on tärkeää myös päästä maaliin, mutta ei autossa tulevaisuus ole mielessä.