Michael Schumacher odottaa Belgian kisaa ensi viikolla luottavaisena vaikeasta kaudesta huolimatta. Saksalainen on voittanut aiemmin kisan peräti kuusi kertaa. Edellisestä voitosta on kymmenen vuotta.

– Spa on kuin olohuoneeni. Minulle se on selkeästi ykkösrata maailmassa. On outoa, miten minulla aina vaikuttaa olevan erityisiä hetkiä siellä: debyyttini, ensimmäinen voittoni, maailmanmestaruuden voitto ja monia hienoja kisoja, Schumacher sanoin Mercedes-tallin kotisivulla.

– Se tosiasia, että Spa on myös 300:s osakilpailuni, oli jotenkin melkein väistämätöntä ja meidän on juhlittava sitä oikealla tavalla. Olen ylpeä, että olen vasta lajin historiassa toinen kuljettaja (ensimmäinen oli Rubens Barrichello), joka on saavuttanut tämän virstanpylvään, eikä ole kysymystäkään, että odotamme erityisen mukavaa viikonloppua.

– Me teimme hyvän suorityksen Spassa viime vuonna ja teen kaikkeni ajaakseni vahvan kisan.