Ross Brawn myöntää, että tällä hetkellä jopa keskikastin talli Sauber uhkaa Mercedestä. Viimeisimpien kisojen vaikeuksista huolimatta Brawn uskoo viimeisten yhdeksän kisan sujavan kauden alkua vahvemmin.

– Uskon, että he (Sauber) varmasti tähtäävät viidenteen sijaan, ja voin kunnioittaa sitä. Meillä ei ole juuri nyt aivan sellaista autoa kuin toivoisimme, mutta meillä on erittäin hyvä talli, erittäin hyviä ihmisiä, Mercedes-tallipäällikkö sanoi sarjan kotisivulla.

– Olen siis optimistinen, että kauden jälkimmäinen puolisko tulee olemaan vahvempi meille kuin ensimmäinen, Brawn lupaa.

Viidennen sijan puolustaminen Sauberia vastaan ei tule kuitenkaan riittämään vielä.

– Haluan pärjätä paremmin. Viides sija ei ole meidän ambitiomme ja me teemme kaiken mahdollisen sijoittuaksemme paremmin. On yhä paljon kisoja jäljellä ja paljon lisää pisteitä saatavana.