Fernando Alonso myöntää Top Gear Magazinessa kokevansa median kuvailevan häntä kielteissävytteisesti. Lehti kysyi Ferrari-kuljettajan tuntemuksia vaikeasta kaudesta 2007, jolloin brittimedia mestaruustaistelun ja vakoiluskandaalin yhteydessä teki espanjalaisesta itse pirun.

– En välitä. Se on normaalia. Kun taistelee samasta maasta kotoisin olevia kuljettajia (Lewis Hamilton) vastaan, on normaalia, että tällaista tapahtuu.

– Sama on tapahtunut Saksassakin. Kaikki oli kunnossa, kunnes tulin kilpailukykyiseksi ja taistelin Michaelia (Schumacher) vastaan. Sitten saksalaiset olivat taas tyytyväisiä kunnes (Sebastian) Vettel saapui, ja nyt olen taas pahis.

Espanjalainen sanoo, että hän on tosiasiassa kaksi eri henkilöä; toinen radalla, toinen yksityiselämässä.

– [Tarinat] liittyvät aina kuljettaja-Alonsoon. Eivät koskaan Fernando-ihmiseen. He eivät tunne minua. Tiedän, että kuljettaja-Alonso elää eräänlaisessa epäaidossa maailmassa. Kuljettaja-Alonso tulee olemaan olemassa 12 tai 14 vuotta. Fernando-ihminen taas tulen olemaan lopun elämääni.