Caterhamin tallipäällikkö Tony Fernandes myöntää tuoreessa haastattelussa pettymyksen tallin nykyiseen kilpailukykyy, mutta toteaa myös, että yhtiö on erittäin vakavissaan F1-ambitioidensa suhteen. Span kisaviikonloppuna tämä tulee ilmenemään konkreettsesti.

– Ensimmäisestä päivästä lähtien meidän on täytynyt taistella äärimmäisen kovaa, ja radan ulkopuolella meidän on pitänyt selvitä kahdesta oikeudenkäynnistä, tallipomo sanoo Autosportille.

– Molemmat tapaukset, sekä Group Lotuksen että Force Indian kanssa, olivat tuskallisia prosesseja tallille ja henkilökohtaisesti kaikille osasille. Me emme ole kuitenkaan antaneet niiden häiritä meitä.

Malesialaisliikemies vakuutti jälleen, että kilpailykyvyssä kehitystä on tapahtunut paljon, vaikka se ei vielä tyydytäkään. Tämä kehitys näkyy nyt myös tallin kaupallisella puolella.

– Me tulemme paljastamaan uuden yhteistyökumppanin torstaina ja se tulee lähettämään uuden voimakkaan viestin siitä, kuinka vakavasti me aiomme päästä taisteluun edellämme olevien tallien kanssa, Fernandes kertoi.