Veteraanitoimittaja Nigel Roebuck spekuloi MotorSportMagazinessa, että Heikki Kovalainen voisi olla Felipe Massaa parempi vaihtoehto kakkoskuljettajaksi Ferrarille.

– Kovalaisen lahjakkuus ei ole koskaan ollut kyseenalaisena ja hän on hiljaa vakuuttanut paljon ihmisiä hänen aikanaan Caterhamilla (ex-Lotus). Ei voi olla helppoa lähteä McLarenilta häntäpään talliin ja pitää motivaatio ja optimismi yllä, mutta Heikki on siinä onnistunut, Roebuck kirjoittaa.

– Monella tavalla Kovalainen voisi olla järkevä valinta Ferrarille. Kuten Massa, hän on myöntyväinen kaveri, joka ei aiheuta ongelmia – ja tuottaisi taatusti paljon enemmän pisteitä kuin Felipe-parka viimeiset kaksi ja puoli vuotta. On syytä muistaa, että valmistajien mestaruuden tärkeyttä (Luca) di Montezemololle ei voi ylikorostaa.

Roebuck epäilee, että mikäli Kovalainen pestattaisiin, kyseessä olisi yksivuotinen sopimus, ja että Sebastian Vettel siirtyisi hänen tilalleen 2014.