Ferrarin tekninen johtaja Pat Fry myöntää, että F2012:n kehitys, joka ajoittain vaikutti erittäin lupaavalta, on viimeisissä kisoissa laahannut aikataulusta jäljessä. Unkarissa tilanne ilmeni jo selkeästi tuloksissa.

– On totta, että meillä oli kourallinen osia, jotka eivät toimineet odotusten mukaisesti, Fry kommentoi tallin kotisivulla.

– Tällaisessa työssä se on aina mahdollista. Positiivista on, että me ymmärrämme ongelman ja kaikki on nyt kunnossa. Sen ansiosta voimme käyttää tätä kokemusta hyväksemme ja voimme siirtyä eteenpäin sen sijaan, että jäisimme hämmennyksiin siitä. Itse asiassa meillä on selkeä ajatus siitä, mikä suunta meidän on otettava ja olemme jo aloittaneet työskentelemään siihen suuntaan.

– Meillä on nyt hyvä ymmärrys tilanteesta ja täten meidän täytyy vain muuttaa kehityskriteerejämme ja jatkaa puristamista.