Valtteri Bottas löi jälleen Williamsin ykköskuljettajan Pastor Maldonadon perjantain ensimmäisissä harjoituksissa Unkarissa. Tallin kolmonen myöntää kisakuljettajan kellotuksien alittamisen tuntuvan hyvältä.

– Se oli hyvä päivä meille ja olin onnekas sään puolesta. Kehityn joka sessiolla, enkä varmaankaan odottanut olevani hyvässä vauhdissa niin nopeasti (kauden aikana), Bottas sanoi GPWeek -lehden haastattelussa.

– On hyvä, että pystyn vastaamaan Maldonadon vauhtiin ja joskus lyömään hänet. Paljon enemmänkin on tulossa jos saan ajaa enemmän. Olen ajanut kilpaa periaattessa koko elämäni ajan. Haluan ilman muuta ajaa kisoissa ensi vuonna.

Williams ei ole saanut kerättyä pisteitä viimeisissä kisoissa likimainkaan odotetunlaisesti. Auto tähän ei ole syynä, 22-vuotias sanoo.

– Me parannamme autoa ja ymmärrämme sitä paljon enemmän kuin vuoden alussa. Minusta me olemme olleet epäonnisia viimeisinä viikonloppuina. Minusta me olisimme voineet saada enemmän pisteitä, jos kaikki olisi mennyt oikein.