Sky Sportsin varikkotoimittaja Ted Kravitz pelkää, että Mark Webberin jatkosopimus Red Bullin kanssa on ollut Lewis Hamiltonille kova takaisku. Vaihtoehdot ovat nyt vähäiset McLarenin suorituskykyyn tyytymättömälle F1-mestarille.

– Webberin sopimus Red Bullin kanssa on täytynyt olla kauden suurin pettymys Lewis Hamiltonille, koska hän kaipasi päästä autoon, jossa Sebastian Vettel on pärjännyt niin hyvin, Kravitz sanoo Sky Sports Newsille.

– Mielestään Lewis on samantasoinen, ellei parempi, kuin Vettel, joten hän uskoo voivansa voittaa mestaruuden helposti Red Bullin autossa. Hänelle on siis erittäin suuri pettymys, että Webber sai paikan.

”Hamiltonista ei koskaan tiedä”

Journalisti nostaa esiin jälleen mehukkaan huhun, jonka mukaan Lotus olisi mahdollinen kohde.

– Mihin hän voi siis mennä? Lotukselle ehkä, Mercedekselle jos (Michael) Schumacher lähtee, mutta vaihtoehdot alkavat kuivua kokoon. Mutta Hamiltonista ei koskaan tiedä. Hän saattaisi päättää, että ruoho on vihreämpää jossain muualla.

– Hän on ollut McLarenilla koko uransa ajan, joten ehkä hän tarvitsee tauon nollatakseen taas mielensä ja Lotus totisesti tarjoaisi sitä, Kravitz arvelee.