Perjantain toisten harjoitusten anti jäi laihaksi kun märissä olosuhteissa kuljettajat kautta linjan jättivät kierrosmäärät melko maltillisiksi. Eniten ajoi Sauberin Kamui Kobayashi, joka kiersi rataa 16 kierrosta.

Kun sessiota oli jäljellä reilut puoli tuntia, Bruno Senna (17:s) vielä spinnasi vaurioittaen autonsa ajokelvottomaksi ja radalle tuotiin punainen lippu, joka keskeytti harjoitukset seuraaviksi noin kymmeneksi minuutiksi. Aivan viimeisillä sekunneilla myös Fernando Alonso (10:s) kävi metsän puolella etusiiven hinnalla. Vaarattomampia liukasteluja nähtiin toistuvasti.

Nopein oli McLarenin Lewis Hamilton, toisena Kobayashi ja kolmantena Mercedeksen Michael Schumacher.

Heikki Kovalainen oli peräti seitsemänneksi nopein epätavallisissa olosuhteissa ja Kimi Räikkönen kahdeksas. Romain Grosjean ei kellottanut yhtään aikakierrosta.