Spekulaatiot Felipe Massan korvaajasta Ferrarilla voimistuvat ja ensi kaudella on odotettavissa, että Fernando Alonso saa uuden tallikaverin.

Massa ei ole kyennyt vakuuttamaan Ferrari-johtoa, joka miettii kuumeisesti uutta vaihtoehtoa. Potentiaalisista nuorista kuskeista tyrkyllä on Sauberia käskyttävä Sergio Perez, mutta hänen mahdollisuutensa kaatuvat kokemattomuuteen. Tämän myöntää myös Ferrari-pomo Luca di Montezemolo.

– Perez on hyvä kuljettaja, mutta Ferrari tarvitsee kuskin, jolla on enemmän kokemusta, di Montezemolo sanoo Reutersille.

– Perez on yksi potentiaalisimmista ja parhaista nuorisokuljettajista tulevaisuutta ajatellen, mutta ennen kuin laitan nuoren kuljettajan Ferrarin rattiin, tarvitsen enemmän kokemusta ja enemmän tuloksia.

Kokeneemmista piloteista Ferrariin on yhdistetty Red Bullin Mark Webber (lue uutinen).