Lewis Hamiltonin Kanadan voitosta huolimatta McLaren-tallipäällikkö Martin Whitmarsh varoittaa, että kaikki voi mennä pieleen vaikka heti seuraavassa kisassa.

– Lewis on todella huippuiskussa näillä renkailla, jotka ovat todella haastavat. Hän vain napsautti ne päälle ja monissa tilanteissa näki kuinka hän piti yllä ja hallitsi eroa Fernandoon (Alonso). Jos kannustimme häntä, hän saattoi yhtäkkiä tehdä purppurasektorin, tallipomo sanoi F1-toimittaja Adam Cooperin mukaan.

– Se oli todella ansaittu (voitto). Hän on ollut epäonninen tänä vuonna ja hänellä pitäisi olla jo voitto tai kaksi ennen tätä.

Seitsemäs voittaja seitsemässä osakilpailussa on hienoa lajille, pomo sanoo, joskaan ei kieltäytyisi dominoivasta johtoasemasta.

– Tämä on hienoa, juuri niin kuin pitääkin olla. Olen iloinen F1:lle. Olisi hienoa vetää turvallisesti kaulaa mestaruussarjassa, mutta niin ei tule käymään. Tämä on epätavallinen kausi ja luulen, että se tulee olemaan sitä loppuun asti.

– Me lähdemme täältä Lewisin johtaessa sarjaa, mutta me emme aio laittaa nyt vakionopeudensäädintä päälle. Kuka tietää, kaikki voi mennä kammottavasti pieleen seuraavassa kisassa.