Vitali Petrov kertoo olevansa erittäin tyytyväinen oloonsa Caterham-tallissa. Vuonna 2011 Heikki Kovalainen oli selvästi silloista tallikaveriaan Jarno Trullia nopeampi ja nyttemmin yleisenä käsityksenä on, että suomalainen on tallin selkeä ykköskuski. Petrov tyrmää käsityksen F1News.ru -sivuston haastattelussa.

– Mitään puolueellisuutta ei ole. Kaikessa ollaan tasapuolisia. Yksi esimerkki on Malesia, jossa meillä oli ainoastaan yksi moottorikate. He kutsuivat minut ja Heikin ja heittivät kolikkoa. Minä voitin, eikä minulla ole siitä päivästä lähtien ollut mitään epäilyksiä.

Sivusto kysyi myös Petrovin mielipidettä Kovalaisesta.

– Heikki on hyvin rauhallinen. Hän analysoi omat virheensä aina hyvin tarkasti ja tekee sen erittäin taitavasti. Hänen kanssaan on hauska työskennellä. Sen lisäksi hän on erittäin vahva ajaja ja sanoisin hänen ajotyyliään erittäin puhtaaksi ja kiehtovaksi. Heikki käyttää rattia erittäin tarkasti, mikä vaikuttaa positiivisesti takapyörien kulumiseen, venäläinen selittää.