McLaren kertoo muuttavansa varikkotiimiään Espanjan osakilpailuun. Malesiassa Jenson Button kärsi hitaasta renkaiden vaihdosta ja Bahrainissa vuorostaan Lewis Hamilton menetti useita sekunteja ensimmäisen stinttinsä jälkeisellä stopilla (katso video).

– Me olemme tehneet joitakin muutoksia tiimiin sekä itse toimintaan ja näette sen sunnuntaina, tallipäällikkö Martin Whitmarsh sanoi Pitpassin mukaan

– Mietin, että saammeko vapaaehtoisia ratkaisevimpiin rooleihin ja olin hämmästynyt kuinka moni jätkistä tallissa halusi asettaa itsensä näihin haastaviin tehtäviin.

– He ottavat vastaan valtavan haasteen. Se ei ole helppo tehtävä ja se suoritetaan erittäin kuumien auton osien kanssa ja erittäin vaarallisissa olosuhteissa, kymmenien tai satojen miljoonien ihmisten silmien polttaessa niskaan.

Sinustako viikonlopun MM-guru? Palkintopotissa on 500 euroa!
Lue lisää kilpailusta ja osallistumisohjeet täältä!