Felipe Massa kiistää, että hän olisi radikaalisti tallikaveriaan Fernando Alonsoa hitaampi tällä hetkellä. Brassi sanoo vauhdin olevan melko samankaltaista kaksikon välillä kun olosuhteet ovat tasapuoliset.

– Tänä vuonna ainoa kisa, jossa minun ja Fernandon välillä oli iso ero, oli Australia. Malesiassa sade teki selkeän kuvan saamisesta monimutkaista. Kiinasta alkaen ero aika-ajoissa meidän kahden välillä ei ole ollut kovin dramaattinen, Massa sanoi tallin kotisivulla.

– Jopa Barcelonassa aikani Q2:ssa oli samassa sarjassa aiempien kisojen kanssa ja sunnuntaina kisavauhtini ei ollut huonoa ilman ruuhkaa. Pitää myös ottaa huomioon, että tällä hetkellä Fernandon ajo on uskomatonta. Hän on superiskussa, ajaa ehkä jopa täydellisesti.

– Espanjassa teimme merkittäviä parannuksia, mikä näkyi selvästi Fernandon suorituksesta kisassa, mutta minäkin olin hyvässä vauhdissa kun edessäni oli tyhjää rataa.