F1-skandaali paljastumassa – Lotus Cars tarjosi lahjusta Ecclestonen puolesta

Bernie Ecclestone on jälleen syytettynä lahjusskandaalissa. Daily Mail kertoo, että Sir Alan Curtis, entinen Lotus Cars -yhtiön hallituksen puheenjohtaja tarjosi Ecclestonen puolesta rahaa konservatiiveille korvauksena paikasta parlamentissa FIA:n entiselle puheenjohtajalle Max Mosleylle.

Tiedon lehti on saanut konservatiivisen puolueen kansanedustajalta ja entiseltä puheenjohtajalta David Davisilta.

Rahaa tarjottiin ”2001 tai 2002”, jolloin konservatiivit valitsivat ehdokkaitaan vuoden 2005 vaaleihin.

– Sir Alan pyysi minua tapaamiseen Westminsterissä. Hän sanoi, että hra Ecclestone haluaisi auttaa hra Mosleytä saamaan vakaan konservatiivipuolueen paikan ja että mikäli me tarjoaisimme sellaisen, voisimme odottaa merkittävää avustusta hra Ecclestonelta, Davis sanoo.

– Sanoin hänelle: ”Me emme yksinkertaisesti tee sellaista”, Davis jatkaa.

Lehden mukaan Mosley on kiistänyt väitteet. Ecclestone puolestaan kiistää lahjusten tarjoamisen, joskin myöntää ”keskustelleensa Mosleyn poliittisista ambitioista Sir Alanin kanssa” ennen 2005 vuoden vaaleja.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.