Caterham on profiloitumassa paloturvallisuuden johtavaksi talliksi. Heikki Kovalaisen muistetaan toimineen ”palomiehenä” Singaporen osakilpailussa 2010. Tällöin hän sammutti autoaan sen sytyttyä tuleen kisan lopussa. Nyt Caterham-talli on saanut kehuja FIA:n puheenjohtajalta Jean Todtilta toimistaan Williamsin varikkopalossa Barcelonan kisan jälkeen.

– Kun näin mitä varikolla tapahtui, olin luonnollisestikin huolissani omani sekä muiden varikkosuoran tallien työntekijöiden turvallisuudesta. He näyttivät uskomatonta rohkeutta asettaessaan itsensä keskelle vaarallista tilannetta auttaakseen toista tallia, sanoi Caterham-pomo Tony Fernandes Sporting Lifen mukaan.

– Kun palasimme omaan tukikohtaamme, olin saanut erittäin suosiollisen viestin Jean Todtilta, joka kiitti poikiamme tulen sammuttamisesta. Williamsin toimet, meidän porukkamme sekä kaikki muut, jotka auttoivat, estivät tilanteen muuttumisen vakavammaksi ja minut tekee hyvin ylpeäksi olla osa lajia, joka osoittaa tällaista rohkeutta ja henkeä.

– Meille tallit kuten Williams asettavat riman, joka meidän on saavutettava radalla, mutta me osoitimme, että vastoinkäymisten koittaessa me toimimme kuin mestaritalli.