Jenson Button kertoo, että vaikka hänen julkinen imagonsa on leppoisa ja rauhallinen, todellisuudessa näin asian laita ei aina ole.

– Meillä kaikilla on päiviä, jolloin olemme stressaantuneita, silloinkin kun menee hyvin. Sellaista on ihmisyys, Button sanoi The Telegraphin mukaan.

– On päiviä, jolloin olen p**släpi. Se on puoli, jota en tuo näkyviin medialle. Pidän sen piilossa, koska yksityiselämässäni arvostan yksityisyyttä. En ole niin rento kuin ihmiset uskovat. Se on kai vain ulkopuolelta asiaa tarkastelevien käsitys, Button jatkoi.

– Joka lajissa on kahdenlaisia ihmisiä – sellaisia, jotka juoksevat kohti jotakin ja sellaisia, jotka juoksevat pois jostakin. Minä en yhäkään tiedä kumpaan ryhmään kuulun, McLaren-kuski filosofoi.

– Tiedän rakastavani sitä mitä teen. Vihaan päiviä, jolloin en pärjää hyvin ja rakastan päiviä, jolloin asiat sujuvat. En voisi elää tekemättä mitään. Tarvitsen huippuhetkiä ja aallonpohjia – ja vihaan jälkimmäisiä – mutta huippuhetket ovat sen arvoisia.