Heikki Kovalainen oli tyytyväinen perjantain antiin Melbournessa. Toisissa harjoituksissa kahdeksanneksi nopeimman ajan kellottanut suomussalmelainen sanoo, että auto oli iskussa alusta alkaen.

– Auto tuntui hyvältä ensimmäisestä stintistä lähtien aamulla ja me huomasimme, että talven aikana rakentamamme perusta on toiminut juuri niin kuin olemme suunnitelleet, Kovalainen kommentoi perjantaita sarjan kotisivulla.

– On valitettavaa, että olosuhteet tänään tarkoittivat, että emme voineet testata renkaita enempää, mutta se on sama kaikille. Tärkeintä tänään oli löytää hyvä balanssi koko päiväksi ja me pystyimme parantamaan asetuksia läpi molempien sessioiden.

-Oli myös hienoa huomata, että uusi etusiipemme antaa meille yleisesti enemmän pitoa. Yksi myönteinen askel lisää meille ja asettaa meidät hyvään asemaan huomista varten.