F1-sarjan yksi legendaarisimmista kuljettajista, Lewis Hamilton on solminut jatkosopimuksen Mercedes-tallin kanssa.

Hamilton on voittanut saksalaisvalmistajan riveissä vuodesta 2013 lähtien peräti kuusi maailmanmestaruutta. Viime vuosina mestaruustaistosta pudonnut Hamilton on silti ehdottomasti lajin eliittiä.

Miehen jatko oli kuitenkin kysymysmerkki. Britti kuuluu sarjan konkareihin, eikä ajovuosia ole enää montaa jäljellä. Mercedes ei ole onnistunut antamaan Hamiltonille mestaruuskelpoista autoa, joten neuvotteluita käytiin myös muiden tallien kanssa. Esimerkiski Ferrari kosiskeli seitsenkertaisen maailmanmestarin perään.

Lopulta Hamilton pysyy kuitenkin tutussa ympäristössä. Erikoista on kuitenkin sopimuksen pituus. Hamilton sorvasi suoraan kaksivuotisen sopimuksen, joka pitää miehen tallissa aina kauden 2025 loppuun saakka. Tämä on viimeinen vuosi nykyisillä moottorisäännöillä, mikä tulee sekoittamaan pakkaa entisestään. Myös tallitoveri George Russellin sopimus päättyy kauden 2025 lopussa.