Suomalaiskuljettaja Valtteri Bottas laittoi sosiaalisen median sekaisin keskiviikkona. Lomaa Yhdysvalloissa viettävä 32-vuotias julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa mies makaa takamus paljaana koskessa.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Bottas esiintyy julkisuudessa ilkosillaan. Suosittua Netflixin Drive to Survive -sarjaa seuraavat muistavat kolmoskaudelta jakson, jossa suomalaista kuvattiin saunassa. Bottaksen tuorein somepäivitys onkin aiheuttanut samanlaisen reaktion somekansassa.

Bottaksen Instagram-päivitys. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. Juttu jatkuu kuvan alla.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä. Juttu jatkuu kuvan alla.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä. Juttu jatkuu kuvan alla.

Jos twiitti ei näy, voit kastoa sen täältä. Juttu jatkuu kuvan alla.

F1-kausi jatkuu seuraavaksi Barcelonassa. Espanjan GP ajetaan 20-22.5.