F1-kuljettajat Nico Hülkenberg sekä Kevin Magnussen löysivät yllättäen toisensa samoilta kilparadoilta tällä kaudella ja vieläpä jälleen F1-sarjassa.

Monet muistavat kyseisen kaksikon Unkarin GP:n 2017 tilanteesta, jossa silloinkin Haas-tallissa ajanut Magnussen pakotti Renaultilla kurvailleen Hülkenbergin ulos radalta. Saksalaiskuljettaja rynnistikin kilpailun jälkeen Magnussenin haastattelun väliin moittien tanskalaisen suoritusta. Magnussenin vastauksesta syntyikin melkoinen ilmiö, kun Haas-kuljettaja heitti takaisin kylmänviileän kuitin.

”Suck my balls mate”

Kaksikon elämästä ja urasta on sittemmin löytynyt molemmille samaistuttavaa, kun kummankin tie vei lopulta ulos F1-sarjasta ja molemmille on myös suotu perheenlisäystä pienen tyttölapsen muodossa. Tälle kaudelle Magnussen sai yllätysmahdollisuuden palata F1-sarjaan tuttuun talliin ja Hülkeberg puolestaan pääsi keikkatyöläiseksi Aston Martinille Sebastian Vettelin sairastuttua koronaan.

Viisi vuotta Unkarin tapahtumien jälkeen nämä kaverukset kertovat näkemyksensä suurehkoksi paisuneesta tilanteesta sekä heidän suhteestaan. Huumorilla höystettynä voisikin todeta pallien olevan nyt haudattu.

Saksalaiskuljettaja kertoo PlanetF1:n mukaan, että hän itse asiassa tervehti Magnussenia tismalleen samoilla sanoilla, mitä hän sai tanskalaiselta vuosia sitten kuulla.

– Kyse ei ole ollut siitä, että en pitäisi Kevinistä, mutta sen tapahtuman jälkeen emme oikeastaan olleet jutelleet ennen tätä. Emme ennen sitäkään juuri koskaan puhuneet toisillemme mitään, avaa Hülkeberg tilannetta.

– Ajattelin, että ehkä nyt on sen aika, sillä kyse ei ole siitä, ettenkö pitäisi hänestä. Se liike silloin radalla oli vain ehkä hieman liian raju, sanailee saksalainen.

– Kisakuljettajana sitä on aina eri mieltä milloin mistäkin tilanteista. Ajattelin vain, että olisi hauskaa tervehtiä häntä sanomalla samoin takaisin. Hän taisi pitää siitä aika paljon, sanoi Aston Martinin varakuljettaja.

Magnussen kertoo, että todellakin arvosti saksalaisen pelisilmää.

– Eipä tuo ole sellaista millä olisin päätäni vaivannut. Mutta onhan se mukavaa, sanoi puolestaan Magnussen.

– Tarkoitan sitä, että emme koskaan puhuneet siitä mitään. Media yrittää keksiä jotain kipinää meidän välillemme, kuten minun ja Romainin (Grosjean) sekä Nicon kanssa. Itse asiassa meillä on suuri kunnioitus toisiamme kohtaan.

– Jotkin asiat vain yritetään näyttää ulospäin yhdellä tapaa, vaikka todellisuus on aivan toista todellisuudessa, veisteli Magnussen.