Max Verstappen ajoi itsensä paalupaikalle Miamin aika-ajoissa lauantaina.

Red Bull -tähti hallitsi aika-ajoja totuttuun tapaan. Hollantilainen onnistui pitämään Ferrari-kaksikko Charles Leclercin sekä Carlos Sainzin takanaan ilman suurempia ongelmia. Neljänteen ruutuun kurvasi Sergio Perez.

Viidennestä lähtöruudusta lähtee McLarenin Lando Norris. Britti ei onnistunut haastamaan paalupaikasta lupaavasta perjantaista huolimatta. Sama päti tallikaveri Oscar Piastriin joka on kuudes.

Kärkikymmenikön täydensivät Mercedekset, Nico Hülkenberg sekä Yuki Tsunoda.

Aston Martinille sessio oli pettymys. Molemmat kuljettajat jäivät kärkikymmenikön ulkopuolelle. Erityisesti Fernando Alonso oli vaisu. Espanjalainen jäi vasta ruutuun 15. Loistavasti sprintissä pärjännyt Daniel Ricciardo rysähti rajusti maan pinnalle pudoten jo ensimmäisessä osiossa. Sprintissä aussi oli neljäs.

Valtteri Bottaksen aika-ajo tuli päätökseen ensimmäisessä osiossa, katkaisten kolmen kilpailun Q2-osioiden putken. Suomalainen jäi juuri jatkopaikan ulkopuolelle sijalle 16. Suomalainen onnistui jälleen peittoamaan tallikaveri Zhou Guanyun. Bottas on ollut kiinalaista nopeampi peräti 10 peräkkäisessä aika-ajossa.

LUE MYÖS: