Sauber-kuljettaja Valtteri Bottaksen ja hänen uuden kisainsinöörin yhteinen taival ei alkanut ruusuisesti.

Miamin GP:n sprinttiaika-ajoissa nähtiin karu tilanne, kun suomalainen tietämättään pilasi McLaren-kuski Oscar Piastrin aikakierroksen. Bottas mateli oman aikakierroksensa jälkeen pääsuoraa, eikä huomannut takaa kovaa paahtavaa McLarenia ja jäi ykkösmutkan jarrutuksessa aussikuskin tielle, eikä kolari ollut kaukana. Vain suomalaisen nopeat refleksit takasivat ehjän hiilikuidun.

Syy tilanteelle selvisi Bottaksen tiimiradiosta, jossa suomalainen ruoski uutta kisainssiään.

– Tuo tuli ihan liian myöhään, antoi Bottas palautteen.

Estely oli niin raju, että siitä on todennäköisesti tulossa rangaistus. Sauberin sprinttiaika-ajo oli jo valmiiksi kokonaisuudessaan pettymys, kun molemmat autot jäivät ensimmäiseen osioon. Bottas oli tuloslistan 18:s ja tallikaveri Zhou Guanyu pykälän edellä.

LUE MYÖS: Talli pimitti tärkeää tietoa Valtteri Bottakselta – ”Oli aika äkkinäinen muutos”

LUE LISÄÄ