Kauden toinen sprinttikilpailu on saatu päätökseen Miamissa. Session voittoon ajoi paalulta lähtenyt Max Verstappen.

Kaikki huomio keskittyy kuitenkin Lewis Hamiltonin sekä Kevin Magnussenin väliseen kärhämään koko sprintin läpi. Hamilton itse joutui valokeilaan välittömästi hänen osuessaan Fernando Alonsoon sprintin lähdössä.

Alonso sekä tallikaveri Lance Stroll osuivat keskenään, jonka jälkeen uhkarohkean liikkeen tehnyt Hamilton lähetti kolmikon McLarenin Lando Norrisia päin. Britti pyörähti eikä saanut autoa enää liikkeelle. Myös Stroll joutui keskeyttämään osuman johdosta. Tuomaristo näki tilanteen kilpailutilanteena, eikä Hamilton saanut rangaistusta tilanteesta.

Tämä oli kuitenkin vain lähtölaukaus. Tämän jälkeen yhdeksäntenä ajanut Hamilton lähti jahtaamaan Haasin Kevin Magnussenia. Tanskalaiskuski ajoi radan vaikean shikaanin jarruttamatta, tehden eroa Hamiltoniin kyseenalaisin keinoin. Tuomaristo ei pitänyt tästä, vaan lätkäisi tästä 10 sekunnin sakon.

Tämä sai Magnussenin raivon partaalle. Magnussen alkoi puolustamaan paikkaansa viimeiseen asti. Osuma nähtiin, jonka jälkeen Magnussen ei edes yrittänyt kääntyä mutkaan, vaan pakotti Hamiltonin tarkotuksella pois radalta. Tämän seurauksena Yuki Tsunoda onnistui pääsemään molemmista ohitse.

Tuomaristo lätkäisi Magnussenille vielä toisen 10 sekunnin aikasakon. Tämä ei riittänyt, vaan Magnussen sai vielä kaksi lisärangaistusta ratarajoista, sekä radan ulkopuolelta hyödyn hakemisesta. Ragnaistusekunteja on siis peräti 35.

Lopulta Hamilton onnistui ohittamaan tanskalaisen nousten kahdeksanneksi myös Tsunodan ohi. Brittikuski oli kuitenkin kaasutellut ylinopeutta varikolla, jonka seurauksena Hamilton sai varikon läpiajorangaistuksen. Tämä tarkoittaa kilpailun jälkeen 20 sekunnin aikasakkoa, joka pudottaa seitsenkertaisen maailmanmestarin pisteiltä.

Sprintissä kolmen parhaan joukkoon ylsi Verstappenin lisäksi Charles Leclerc sekä Sergio Perez. Valtteri Bottas löytyy sijalta 14.