F1-tähdet muistivat menehtynyttä esikuvaansa Niki Laudaa tunteikkailla viesteillä sosiaalisessa mediassa

© Kuva: Getty Images

F1-sarjan tähtipilotit jakoivat sosiaalisessa mediassa muistoviestejä ja kunnianosoituksia tiistaina kuolleelle formulalegendalle Niki Laudalle.

Kolmesti F1-sarjan maailmanmestaruuden voittanut ja rajuista terveysongelmista vuosikymmenien ajan selviytynyt itävaltalaiskonkari menehtyi tiistaina 70-vuotiaana.

Lauda oli taistellut keuhko- ja munuaisvaivoja vastaan siitä lähtien, kun hän ajoi surullisen kuuluisan kolarinsa Saksan GP:ssä vuonna 1976.

F1-mestarille tehtiin vuosien varrella kaksi munuaissiirtoa. Viime vuonna hän sai uuden keuhkon, mutta joutui tehohoitoon influenssan miltei vaadittua hänen henkensä.

Kaikesta huolimatta Lauda jatkoi taistelua ja haaveili paluusta F1-varikolle jatkamaan Mercedeksen tallin neuvonantajan töitään.

Valitettavasti hän joutui jälleen munuaisdialyysihoitoon viime viikonloppuna. Lopulta miehen voimat ehtyivät ja hän menehtyi rauhallisesti läheistensä ollessa läsnä.

F1-tähdet muistivat edesmennyttä legendaa sosiaalisessa mediassa tiistaina. Osanottoja esittelivät muun muassa Fernando Alonso, Damon Hill, Johnny Herbert ja Romain Grosjean.

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.