Kansainvälinen autoliitto FIA on julkistanut ensi F1-kauden osallistujalistan. Vaikka moni asia on pysynyt viime kauteen muuttumattomana, on myös muutoksia ja viilauksia tapahtunut.

Näkyvimmät muutokset nimirintamalla ovat Sauberin ja Force Indian muuttumiset Alfa Romeoksi ja Racing Pointiksi. Alfa Romeo ottaa heti suuren roolin, sillä Kimi Räikkösen uusi talli on nimennyt autonsa sen virallisen tallinimen Alfa Romeo Racingin mukaan. Tallin ilmoittajana sarjaan toimii kuitenkin ”Sauber Motorsports”, joka tarkoittaa sveitsin kansallislaulun soimista mahdollisen voiton osuessa kohdalle.

Force Indian taru päättyi virallisesti viime kauteen. Uuden omistajan Lawrence Strollin myötä talli tunnetaan jatkossa Racing Pointina, koko nimeltään Racing Point F1 Team.

Nimimuutoksia on tapahtunut joko moottori- tai nimisponsorivaihdosten myötä myös muualla. Ferrari on jatkossa Scuderia Ferrari Mission Winnow. Sen sijaan Honda ei näy Red Bullin nimessä. Tallin virallinen nimi on tulevalla kaudella Aston Martin Red Bull Racing.

F1-sarja käynnistyy

Virallinen osallistujalista, kausi 2019:

Mercedes-AMG Petronas Motorsport
#44 Lewis Hamilton
#77 Valtteri Bottas

Scuderia Ferrari Mission Winnow
#5 Sebastian Vettel
#16 Charles Leclerc

Aston Martin Red Bull Racing
#10 Pierre Gasly
#33 Max Verstappen

Renault F1 Team
#3 Daniel Ricciardo
#27 Nico Hülkenberg

Rich Energy Haas F1 Team
#8 Romain Grosjean
#20 Kevin Magnussen

McLaren F1 Team
#4 Lando Norris
#55 Carlos Sainz

Racing Point F1 Team
#11 Sergio Perez
#18 Lance Stroll

Alfa Romeo Racing
#7 Kimi Räikkönen
#99 Antonio Giovinazzi

Red Bull Toro Rosso Honda
#23 Alex Albon
#26 Daniil Kvjat

Williams Racing
#63 George Russell
#88 Robert Kubica