Formula 1:n kuljettajarumba saattaa pyörähtää pian toden teolla käyntiin. Muun muassa Valtteri Bottaksen, Sebastian Vettelin, Kimi Räikkösen ja Fernando Alonson sopimukset loppuvat tähän kauteen.

Red Bull -kaksikko Daniel Ricciardo ja Max Verstappen ovat molemmat esittäneet tällä kaudella tyytymättömyytensä auton heikkoon suorituskykyyn. Nyt huhut Verstappenin siirtymisestä Ferrarille käyvät kuumina, vaikka sopimusta on vielä jäljellä Red Bullilla.

Hollantilaista on väläytelty Ferrarille juuri Kimi Räikkösen tilalle, koska tuskin Ferrari haluaa luopua tällä hetkellä MM-sarjaa johtavasta Vettelistä. Sky Sportsin F1-toimittaja Ted Kravitz antoi oman näkemyksensä tilanteesta

– Mitä tapahtuu Verstappenille? Olemme kuulleet, että hänen lisäkseen myöskään Jos (Verstappen) ei ole tyytyväinen. Heillä on meneillään tuliset keskustelut Helmut Markon kanssa siitä, missä on luvattu maailmanmestaruus. Meidän täytyy ottaa Verstappen mukaan keskusteluun ensi kauden kuljettavaihdoissa, Kravitz sanoi Sky Sports F1:n Facebook-lähetyksessä.

Hän uskoo Verstappenin sopimuksen olevan pieni este, jos Ferrari todella miehen haluaa.

– Red Bull väittää vetelevänsä naruista, kun puhutaan kuljettajista. Kuljettajat eivät hylkää heitä, vaan he hylkäävät kuljettajat, mutta sano tuo Sebastian Vettelille, jolla oli sopimus Red Bullille. Jos Ferrari tulee Maxin luokse sanoen hänelle, että haluamme sinut Sebastianin kaveriksi, ota Kimin paikka ja me hoidamme sopimuksesi, uskoisin hänen menevän.