© Kuva: Getty Images

Toto Wolff jaksaa painaa stressistä huolimatta: ”Tylsistyn lomallakin jo kahdessa päivässä”

Mercedeksen pomo Toto Wolff elää joka ikinen päivä ison stressin keskellä. Hän kertoo kuitenkin, ettei kaipaa rauhaisampaa elämää.

– Nautin paljon siitä, mitä nyt teen ja työskenteleminen tiimimme jokaisen jäsenen kanssa on mahtavaa, Wolff sanoo F1:n virallisilla sivuilla.

– Niin stressaavaa kuin jokainen kisoihin meno aina onkin, niin se hetki, kun saavun varikolle ja alan jutella ihmisten kanssa, on aina elämäni parasta aikaa.

Wolff pitää haasteista ja suorastaan janoaa niitä.

– Asetan aina itselleni tavoitteita. Vain siten pystyn motivoimaan itseäni. Tavoitteiden saavuttaminen, takaiskujen käsitteleminen ja tekemisestä nauttiminen toimivat inspiraationa pitkän tähtäimen menestykselle.

– Jos ideat loppuvat tai tyytyväisyystaso putoaa, silloin lopetan. Mutta en ole vielä siihen pisteeseen ajautunut. En tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Kokemukseni osoittaa, että aina joku ovi aukeaa. En tosin tiedä, mihin ne johtavat, Wolff sanoo.

– Tarvitsen mielenkiintoisen ja stressaavan työn. Myös Bernie Ecclestonella on samanlainen tilanne. Me teemme sitä, mistä eniten nautimme, eikä sillä ole väliä, jos se on todella intensiivitä, stressaavaakin.

– Olen vasta 44-vuotias ja nautin työstäni, joten en mieti eläkkeelle jäämistä. Minähän tylsistyn lomallakin jo kahden päivän jälkeen.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!