Force Indian osaomistaja ja tallipäällikkö Vijay Mallya ei pidä vahvistusta tallin tulevan kauden kuljettajakokoonpanosta ajankohtaisena vielä.

Mies kertoi toimittaja Adam Cooperin blogille, että nykyisen Paul di Restasta ja Adrian Sutilista muodostuvan ”erinomaisen kokoonpanon” jatko on mahdollinen, mutta myös muutokset voivat tulla kysymykseen.

Kysyttäessä, että harkitsisiko hän Ferrarilta lähtevää ja mahdollisesti hyvin sponsoroitua Felipe Massaa kuljettajakseen, Mallya vastasi, että raha ei ole millään muotoa ensiarvoinen tekijä päätöksessä, mutta lisäsi:

– Minun on myönnettävä, että Massa ei ole ainoastaan GP-voittaja, vaan myös hemmetin hyvä kuljettaja.

– Hän on tälläkin kaudella tainnut lyödä aika-ajoissa [Fernando] Alonson muutaman kerran, joten hänen osaamisestaan ei ole kysymystä. Mutta on katsottava, miten asiat etenevät.

Mallya mainitsi myös vasta viime kauden jälkeen tallista lähteneen Nico Hülkenbergin paluun mahdollisuutena, vaikka se merkitsisi täysin saksalaista kokoonpanoa, mikäli Sutil jatkaa tallissa.

– Miksi ei? Jos kansalaisuus olisi minulle olennainen kysymys muiden tekijöiden ollessa samat, valintani varmaankin kallistuisi intialaisen eduksi, mutta sellaisia ei ole saatavilla. Jos intialaisia ei ole näkyvissä, en välitä asiasta.