McLarenin tallipäällikkö Martin Whitmarsh lupaa, että Lewis Hamiltonia ei tulla kohtelemaan toisarvoisesti suhteessa Jenson Buttoniin loppukaudella. Mercedekselle ensi vuodeksi siirtyvä Hamilton tulee taistelemaan lopun kautta samoilla teknisillä fasiliteeteilla kuin tähänkin mennessä.

– Lewis tulee saamaan uusia osia tämän vuoden autoon, Whitmarsh sanoi The Sun -lehden mukaan, mutta jatkoi:

– Luonnollisestikaan hän ei tule olemaan osallisena ensi vuoden auton kehittämisessä.

Whitmarsh kutsui Hamiltonin päätöstä vaihtaa tallia ”virheeksi” ja vakuutti, että McLarenin tarjoamat sopimusehdotukset olivat erittäin hyviä.

– Tiedän, että teimme hänelle hyvin, hyvin suuren rahallisen tarjouksen – suuremman kuin mitä kukaan F1-ajaja nauttii nykyisin.

McLaren-pomo ei arventenkinkaan tarkentanut miten suuresta summasta oli kyse, mutta lehden tietojen mukaan Fernando Alonso on tänä vuonna suurimman, noin €31 miljoonan tilipussin vastaanottajana. Luku on linjassa muiden lähteiden tekemien arvioiden kanssa.

– Meidän ensimmäinen tarjouksemme oli jo erittäin hyvä ensimmäinen tarjous. Lewisin managerit sanoivat sen olevan erittäin hyvä ensimmäinen tarjous ja näin ollen missään vaiheessa meidän tekemämme tarjous ei saanut Lewisia hermostumaan.