Heikki Kovalainen sijoittui Kanadan GP:ssä 18:nneksi. Sitten kisan alkukierrosten kovin suurta draamaa ei nähty.

– Aika tapahtumaköyhä iltapäivä minulle. Sain hyvän startin, ohitin (Bruno) Sennan aikaisin, mutta sitten olin hieman vaikeuksissa renkaiden kanssa, mikä varmaankin pidätteli minua hieman, Kovalainen sanoo tallin tiedotteessa.

– Meidän vauhtimme tänään ei ollut aivan sellaista kuin odotimme ja meitä ohiteltiin kierroksella vähän aiemmin kuin ennakoimme. Se oli kuitenkin ainoa ongelma minulle, muilta osin viikonloppu on ollut hyvä.

Vitali Petrov kehui sunnuntain antia melko maltillisista sijoituksista huolimatta.

– Minulle kisa oli hyvä. Taistelin tallikaverini kanssa aina lipulle asti ja sain pari hyvää stoppia, jotka antoivat mahdollisuuden pitää yllä vauhtia läpi koko kisan. Renkaiden kuluminen ei ollut kovin suuri ongelma radan lämpötilasta huolimatta, joten iltapäivän urakka oli hyvä sijoitukseen nähden.

– Meillä on päivityksiä tulossa parissa seuraavassa kisassa ja päämääränä niille on päästä kilpailemaan yhden tai kahden edessä olevan tallin kanssa. Se on yksi myönteinen merkki ja olemme ehdottomasti menossa oikeaan suuntaan.