Force Indian Paul di Resta ajoi hienosti kolmannelle aika-ajojaksolle eilen. Useampikin media sekä katsojat kuitenkin huomioivat, että kansainvälisessä televisiossa talli ei näkyvyyttä saanut. Tämä on herättänyt kysymyksen siitä, että kostiko sarjaa hallinnoiva organisaatio Force Indian jättäytymisen toisista harjoituksista sekä sen työntekijöiden lähtemisen kotiin.

Sarjan kaupallisten oikeuksien haltija Bernie Ecclestone kiistää syytteet.

– Olin kiireinen, enkä huomannut, että Force India ei ollut televisiossa. Tutkin asiaa. Syy voi olla tekninen, mutta epäilen, että sillä on enemmän tekemistä Bahrainin alkoholimainontalakien kanssa. Heillä oli viskiyhtiö näkyvästi esillä autossaan. Heidän olisi pitänyt ottaa se (mainos) alas. TV ei voinut näyttää sitä, kuului Ecclestonen vastaus Guardianin mukaan.

Ecclestonen perustelu ei aivan jokaista varmaankaan vakuuta, sillä sanomalehti muistuttaa, että jokainen talli joutuu hyväksyttämään autonsa värit ja tunnukset ennen kisaa. Myöskään vielä perjantaina asia ei ilmeisestikään ongelma ollut, sillä harjoituksissa talli sai normaalisti televisiominuutteja.

Force India ei ole virallisesti kommentoinut asiaa, mutta ”tallin sisäpiiriläinen” sanoi Guardianille seuraavaa.

– Jokainen tietää mitä tapahtui. Bernie läimäytti Force Indiaa ranteeseen toisen harjoituksen väliin jättämisestä.