Vitali Petrov kertoo, että siirtyminen Lotus Renaultilta selvästi pienempään Caterham-talliin ei ole askel taaksepäin. Viipurilainen näkee malesialaistallin kasvavana voimana sarjassa.

– Tiedän, että olen kehittynyt paljon viimeisen kahden vuoden aikana ja minun ensimmäinen palkintokorokesijoitukseni viime vuonna oli iso askel minulle. Uskon siis, että talli tietää, että heillä on minussa joku, joka voi kasvaa heidän kanssaan ja auttaa heitä kehittymään, Petrov sanoi sarjan kotisivulla.

– Asiat Renaultilla olivat ajoittain hienosti, joskus taas oli hankalaa. Heillä on upea menneisyys ja paljon historiaa, mutta Caterham kasvaa nopeasti ja haluaa jättää jälkeensä omia tarinoitaan, joten mahdollisuus olla osa sitä tuntuu hyvältä, kuljettaja jatkoi.

Petrov ei halunnut vielä luvata keskikastin taistelua tallille, mutta ei sulkenut mahdollisuutta poiskaan.

– On liian aikaista vielä sanoa. Talli on hyvin varovainen sen suhteen mitä se haluaa tänä vuonna saavuttaa.