BBC Sportin johtava F1-kolumnisti Andrew Benson uskoo, että Sebastian Vettelin tunteenpurkaus viime viikonloppuna hänen otettua yhteen Narain Karthikeayanin kanssa radalla, saattaa vihjata, että saksalaisen paineensietokyky ei ole parhaita mahdollisia.

– Eräs johtaja F1-persoona sanoi minulle: ”Se oli täysin Vettelin vika – hänen tarvitsi antaa Karthikeaynille enemmän tilaa. Hänen täytyi ainoastaan ottaa viimeinen tuuma eroa (Karthikeayaniin), mutta hän leikkasi suoraan eteen. Hän näytti turhautuneisuutta ja se kostautui hänelle.”, Benson siteeraa nimeltä mainitsematonta lähdettä.

– Vettel on löytänyt itsensä kauden 2012 alussa tilanteessa, johon hän ei ole tottunut. Hänellä on ollut nopein auto ainakin kauden 2009 puolivälistä lähtien ja hän on käyttänyt sitä hyvin. Nyt tilanne on kuitenkin toinen.

– Hän ei myöskään ole varmasti jättänyt huomioimatta sitä, että hänen tallikaverinsa Mark Webber on ollut nopeampi aika-ajoissa molemmissa kisoissa tänä vuonna. Aikamoinen muutos vuodesta 2011.

– Hänen kilpailijansa tulevat seuraamaan häntä kiinnostuneena. He tulevat näkemään Vettelin avoimesti tunteellisen käytöksen heikkoutena ja pitävät häntä hermostuneena, Benson kirjoittaa.