Heikki Kovalainen ajoi Malesian GP:ssä sijalle 18, mikä ei Caterhamilla ole varsinaisesti huono tulos, mutta parempaan oli mahdollisuudet, erityisesti tallikaveri Vitali Petrovin otettua kaksi pykälää parempi sijoitus.

– Tämä oli yksi sellainen kisa, josta olisimme voineet saada todella hyvän tuloksen, mutta valitettavasti ripaus huonoa onnea ja auto, joka ei ollut aivan balanssissa tarkoitti sitä, että olen vain iloinen saadessani sen maaliin, Kovalainen sanoi lehdistölle Sky Sportsin mukaan.

– Tein pienen virheen ja minun piti ajaa varikolle saadakseni uuden nokan, mikä tiputti sijoitustani muutaman askeleen ja käytännössä lopetti kisani. Siitä huolimatta on hyvä, että saimme molemmat autot kotiin ja osoitimme jälleen, että meillä on auto, jolla voi kisata sunnuntaisin. Nyt meidän täytyy keskittyä saamaan siitä enemmän irti aika-ajoissa ja painaa eteenpäin seuraavassa kisassa Kiinassa.