Emilia Romagnan GP:n kolmannet harjoitukset on saatu päätökseen. Lauantaiaamupäivän nopein oli Red Bull -kuljettaja Max Verstappen. Hollantilainen oli selvästi muita nopeampi kellottaen tulostaululle huiman ajan 1:14.958.

Häntä seurasi McLarenin Lando Norris. Brittikuljettaja tarjoili mainiota kyytiä läpi session. 21-vuotias jäi Verstappenin ajasta neljä kymmenystä. Kärkikolmikon täydensi Lewis Hamilton. Hallitseva maailmanmestari jäi kärkiajasta lähes kuusi kymmenystä.

Suomalaisittain sessio oli vaikea. Valtteri Bottaksen aika riitti kahdeksanteen sijaan. Suomalaisella oli vaikeaa ratarajojen kanssa. Alfa Romeon vauhti ei päätä huimannut. Kimi Räikkönen löytyi vasta sijalta 19.

Sessio jouduttiin keskeyttämään hetkeksi Nicholas Latifin osuessa seinään session puolivälissä. Osuma oli kuitenkin niin pieni, että kanadalainen pystyi jatkamaan sessiota etusiiven vaihdon jälkeen.

Kärkikymmenykkö oli pakkautunut todella tiiviisti. Norriksesta ero kymmenenneksi ajaneeseen Esteban Oconiin oli vain seitsemän kymmenystä. Kärkikymmenikön yllättäjä oli medium-setillä kuudenneksi ajanut Pierre Gasly.

FP3 kärkikymmenikkö. Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Formula 1

@F1
🏁 END OF FP3 🏁

TOP 10
Verstappen
Norris 📸
Hamilton
Perez
Leclerc
Gasly
Sainz
Bottas
Alonso
Ocon

#ImolaGP 🇮🇹 #F1