© Kuva: Getty Images

Carlos Sainz tyrmää sitkeät Renault-huhut: ”Ei todellakaan mitään perää”

Carlos Sainz kiistää voimakkaasti, että Red Bull olisi vapauttamassa hänet sittenkin moottorintoimittajansa Renaultin kisakuljettajaksi 2017. Vaihto tehtäisiin, että Toro Rosso saisi ensi kaudeksi yhä paremmat moottorit sopivampaan hintaan.

Sainzin optio ensi kaudeksi päätettiin käyttää ja Toro Rosso julkisti asian jo elokuussa. Silti esimerkiksi tanskalainen BT-lehti väitti viime viikolla, että sopimus olisi yhä tulilla ja Sainz olisi ollut neuvottelemassa itsekin Renaultin tiloissa.

– Niissä ei ole todellakaan mitään perää. Red Bull kiirehti jatkosopimukseni kanssa juuri katkoakseen siivet tällaisilta huhuilta. Olen iloinen ja ylpeä, että minua arvostetaan täällä, Sainz sanoo ranskalaiselle Auto Hebdolle.

– Toro Rosson historiassa ei taida olla juuri kuljettajia, joiden kanssa olisi tehty jatkosopimus näin aikaisessa vaiheessa. Olen todella tyytyväinen, Sainz sanoi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!