Renault-talli on pitkittänyt ensi kauden kuljettajavalintojaan. Tämän hetkiset kuljettajat Kevin Magnussen ja Jolyon Palmer ovat jo pitkään olleet huhujen mukaan siirtymässä pois tallista.

Magnussenilla on ollut hankala kausi, kuten koko tallilla. Paras sijoitus tuli Venäjän GP:ssä, jolloin tanskalaiskuljettaja sijoittui seitsemänneksi. Magnussen toivoo tallilta pikaista ratkaisua ensi kauden kuljettajistaan.

– Toivon, että he tekisivät päätöksen mahdollisimman nopeasti. Aina on puheita, mutta mitään varmaa ei ole vielä, Magnussen kertoi motorsport.comille.

Tanskalainen on ollut tällä kaudella tallikaveriaan Palmeria parempi, joten sen luulisi auttavan mahdollisissa sopimusneuvotteluissa. Renault-talli on puhunut, että se haluaa ensi kaudelle vahvan kuljettajan, joka voi johtaa koko tallia. Tämä voi tietää ainakin toiselle nykyiselle kuljettajalle lähtöpasseja.

– Totta kai haluan olla osa tiimiä, haluan jatkaa. Tämä talli tulee menestymään tulevaisuudessa ja haluan olla osa sitä menestystä, Magnussen sanoi.