© Kuva: Getty Images

Entinen tallikaveri Lewis Hamiltonista: ”Onnea vain Nico Rosbergille”

Mercedes-kuljettajien välit eivät ole olleet mitkään ruusuisimmat tällä kaudella. Nico Rosberg ja Lewis Hamilton ovat ottaneet yhteen ainakin radalla, eikä kuljettajien välit ole olleet myöskään radan ulkopuolella hirveän hyvät.

Hamilton nousi Unkarin GP:n jälkeen MM-sarjan kärkeen. Hamiltonin tallikaverina ollut Fernando Alonso pitää Hamiltonia ennakkosuosikkina tällä hetkellä uusimaan maailmanmestaruutensa.

– Hänellä on nyt momentum, kun hän kuroi eron ja nousi kärkeen. Kun pystyt tekemään noin, saat siitä aina jotain ekstraa, Alonso sanoi espanjalaiselle radiokanava COPE:lle.

– Vaikka ero on pieni, Hamilton vaikuttaa tällä hetkellä vahvemmalta ja paremmalta ehdokkaalta maailmanmestariksi, Alonso jatkoi.

Alonso ja Hamilton olivat tallikavereita vuonna 2007 McLarenilla. Alonso myöntää, ettei Hamiltonin tallikaverina oleminen ole aina helppoa.

– Sanotaan näin, että Hamilton ei ole helppo tallikaveri. Hän on vahva radalla, todella nopea ja hän ei koskaan tee virheitä. Radan ulkopuolella hänellä on iso vaikutusvalta, joten onnea vain Rosbergille, Hamilton naureskeli.

Lähde: Motorsport

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

Comments are closed.