Australialaiskuljettaja Daniel Ricciardon siirto Red Bullille vahvistettiin syyskuun 2. päivänä. Heti ensimmäisenä sen jälkeen ajetussa Monzan kisassa Ricciardo ajoi seitsemänneksi, mutta kolme seuraavaa kisaa ovat päättyneet pettymykseen. Singaporessa ja Koreassa Ricciardo keskeytti, Suzukassa hän oli 13:s. Ricciardo on jäänyt ensimmäistä kertaa tällä kaudella pisteiden ulkopuolelle kolme kertaa perätysten.

– Olen pettynyt, kun jäimme pisteittä, koska olen vakuuttunut, että olin matkalla kymmenen parhaan joukkoon, mikä olisi ollut kannustava tulos.

Ricciardo oli yhdeksäntenä, kun Japanin GP:n tuomaristo antoi hänelle rangaistuksen.

– Nousin ensimmäisen stoppini jälkeen ylöspäin ja ohitin [Adrian] Sutilin 130R:ssä ulkokautta. Sen jälkeen menin leveäksi ruoholle, mikä maksoi vähän aikaa. Ikäväkseni tuomaristo päätti, että olin hyötynyt radan ulkopuolella käymisestä ja sain varikon läpiajorangaistuksen, mikä totta kai pilasi kisani, Ricciardo sadatteli.