Ferrarin pääjohtaja Luca di Montezemolo on vastannut samalla mitalla Bernie Ecclestonen aiemmin tällä viikolla esittämään lausuntoon, että Ferrarin FIA:lle lähettämä selvityspyyntö Brasilian GP:n tapahtumista on ”täysi vitsi”.

Vettel ohitti kisassa Toro Rosso -kuljettaja Jean-Eric Vergnen. Espanjan media väitti, että ohitus tapahtui keltaisten lippujen vaikutusalueella, minkä FIA kuitenkin kumosi nopeasti.

– Joku puhui liikaa lippukohusta. Minun isälläni oli tapana sanoa, että vanhempia on syytä kunnioittaa, erityisesti silloin kun he eivät kykene enää hallitsemaan omia puheitaan, Montezemolo tokaisi Ferrarin kauden päätösjuhlassa Valenciassa sunnuntaina italialaisen uutistoimisto AGI:n mukaan.

– Tietenkään korkea ikä ei sovi useinkaan yhteen vastuunkantoa vaativien tehtävien kanssa, Ferrari-pomo jatkoi tylyttämistään.

– Samaan hengenvetoon on kuitenkin lisättävä, että haluan esittää onnitteluni Red Bullin Vettelille, vaikkakin meillä on syitä uskoa, että ensi vuonna he tulevat onnittelemaan meitä.

F1-sarjan kaupallisten oikeuksien omistajayhtiön pääjohtaja Ecclestone on 82-vuotias. Montezemolo on 65.