Lotus-talli tunnetaan siitä, että se ei ota itseään liian vakavasti, eikä teknisen johtajan James Allisonin USA-kisaennakko tee poikkeusta asiaan.

Britti kertoo, että auto on tällä hetkellä ”itse asiassa ihan kohtuullinen”, jota ilmensi se, että Abu Dhabissa Kimi Räikkönen ”päästeli luottavaiselta kuulostavia ääniä”. Voitto em. GP:ssä tuli lopulta ”simsalabim”.

– Sitten Coanda-pakoputkipäivityksen Koreassa, E20 on ollut itse asiassa ihan kohtuullinen, Allison kertoo.

– Se ei ehkä ole näyttänyt siltä Koreassa ja Intiassa, sillä olimme jumissa muiden ihmisten takana, mutta auton vauhti kisoissa on ollut vahva. Abu Dhabissa Kimi päästeli erittäin luottavaiselta kuulostavia ääniä ennen kisaa, koska hän oli tyytyväinen autoon.

Tekniikkapomo selittää, että voitto tuli lopulta loistavan aika-ajon, Sebastian Vettelin lauantain epäonnen sekä Mark Webberin sunnuntain heikon lähdön ansiosta.

– Tämä oli ensimmäinen kisa pitkään aikaan, jolloin saatoimme ajaa puhtaassa ilmassa lähellä kärkeä, ja simsalabim, me voitimme.

Teksasista ensi viikonloppuna toivotaan jälleen hyvää tulosta.

– Se on samankaltainen auton kokonais-downforce -tason suhteen, mutta rata on hyvin erilainen kuin [Abu Dhabin] Yas Marina. Erilaisia mutkatyyppejä on paljon laajempi valikoima. Austinissa on sarja nopeita, soljuvia mutkia, joita ei esiinny Abu Dhabissa, mutta on myös hitaita shikaaneja, joita esiintyy.

– Mutkien monipuolisuus tarkoittaa, että [Austin] on paljon kovempi testi kokonaisuudessaan autolle. Jos kuitenkin katsomme muita ratoja, jotka koettelevat autoa yhtä kattavasti, me olemme olleet melko hyviä.