Lotus-tallin omistajayhtiö Geniin hallituksen puheenjohtaja Gerard Lopez myöntää, että Romain Grosjean on jättänyt toivomisen varaa suorituksiensa osalta. Luxembourgilainen sanoo Kimi Räikkösen tallikaveria nopeaksi, mutta epätasaiseksi.

– Se, mitä Romainista voidaan sanoa tällä hetkellä on, että hän on nopea – yksi nopeimmista kuljettajista formula ykkösissä, Lopez sanoo uutistoimisto AFP:lle.

– Hän ymmärtää auton täydellisesti ja pystyy maksimoimaan sen potentiaalin, mutta ei ole tehnyt kaikkea mitä olemme pyytäneet erityisesti tasaisuuden osalta.

– Hänen täytyy kanavoida tämä kyky saadakseen enemmän tuloksia. Hänellä tulisi olla paljon enemmän pisteitä, jolloin olisimme saattaneet taistella kolmannesta sijasta valmistajien sarjassa.

Ranskalaisen jatkoneuvottelut ovat vielä kesken, mutta Lopez sanoi yhä haluavansa nähdä hänet Lotuksella ensi vuonna.

– Syy, miksi häntä ei ole vielä vahvistettu kaudelle 2013 on se, että meillä ei ole ollut vielä aikaa istua alas ja keskustella siitä yhdessä, mukaan lukien insinöörien kanssa. Minun halunani on nähdä Romain autossamme, mutta se riippuu enemmän hänestä itsestään kuin minusta.