Vastoin McLarenin väitteitä, brittilehti Daily Mail -kertoo McLarenilta Mercedekselle ensi kaudeksi siirtyvän Lewis Hamiltonin sekä McLaren-konsernin puheenjohtajan Ron Dennisin välien olevan tulehtuneet.

Lehden mukaan Dennis laiminlöi viime viikolla kuljettajaansa peräti kahdesti. Ensimmäinen tapaus oli ex-mestarin järjestämä läksiäsjuhla Teksasin Austinissa lauantaina. Dennis ei ollut paikalla, vaan päätti sen sijaan osallistua sponsorin cocktail-kutsuihin.

Kun Hamilton seuraavana päivänä voitti Yhdysvaltain GP:n, ”kivikasvoinen” Dennis jättäytyi pukemasta päälleen tallin oranssia voitto-paitaa muiden tallin jäsenten juhliessa ykköstilaa.

McLaren-pomo ei myöskään lentänyt Brasiliaan todistamaan 27-vuotiaan viimeistä kisaa tallissa tänä viikonloppuna.

Lehden mukaan happamiksi äityneen suhteiden ”keskiössä on riita, joka on niin vakava, että johtohenkilöt McLarenilla ovat tiivistäneet rivinsä pitääkseen asian salaisuutena”, lehti kirjoittaa lisäten, että kyseinen sopimusneuvotteluiden aikainen tapahtuma ”saattaa olla nolo Dennisille, mikäli yksityiskohtia tulee julki”.

– Tiedän mitä on tapahtunut. Jokainen tekee virheitä ja Ron teki virheen. Kaikki meni pieleen ja minusta ei olisi reilua sanoa tämän enempää, paljasti lehdelle ”seniorihenkilö formula ykkösissä”.