Samalla kun ensi kauden F1-kuskeja julkistetaan, spekuloidaan yhtä lailla jo seuraavan sesongin pilotteja.

Kärkitalleista Red Bull uskoo, että se saa pidettyä kultakimpaleensa Sebastian Vettelin ainakin seuraavat pari kautta, vaikka varikkohuhut kertovat toista. Vettelillä kun väitetään olevan jo tietyin ehdoin Ferrari-sopimus kaudelle 2014 (lue uutinen).

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner naulaa katseensa jo tulevaisuuteen ja luottaa siihen, että Vettel pysyy tallissa.

– Ei ole pienintäkään epäilystä, etteikö Sebastian Vettel olisi osa Red Bull Racing Teamia vuonna 2014, Horner julistaa BBC Sportille.

Ferrari jatkaa ensi kaudella tutulla kaksikolla, kun Felipe Massa sai tiistaina jatkokontrahdin. Ykköskuskina operoi edelleen Fernando Alonso. Red Bull luottaa myös ensi kaudella samoihin miehiin eli Vetteliin ja Mark Webberiin.